Σάρωθρα
Βούρτσες σαρώθρων
ΗΑΚΟ
BUCHER
DULEVO
JOHNSTON
KARCHER
RAVO
SCARAB
SCHMIDT
SICAS
UCM UNIECO
ELGIN
Press containers
Καλαθοφόρα
Κάδοι απορριμμάτων
Εξοπλισμοί Μαρινών
Υπηρεσίες
Νέα
Φιλικοί σύνδεσμοι


 
Βούρτσες σαρώθρων

Η EcoSynergy διαθέτει μια πλήρη σειρά απο βουρτσες σαρώθρων, (πλευρικές , εμπρόσθιες και κεντρικές κυλινδρικές) που είναι συμβατές με την πλειοψηφία των σαρώθρων οχημάτων που κυκλοφορούν ευρέως στην ελληνική αγορά όπως : BUCHER, DULEVO, JOHNSTON, RAVO, HAKO, SCARAB, FAUN, NILFISK, FRIMOKAR, SCHMIDT κλπ.

Οι βούρτσες έχουν προσεγμένο σχεδιασμό. Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, οι διατάξεις πρόσδεσης στους μηχανισμούς κίνησης καθώς και το μελετημένο βάρος και η ζυγοστάθμισή τους εξασφαλίζουν την πλήρη συμβατότητα με το εκάστοτε μοντέλο σαρώθρου για το οποίο έχουν σχεδιαστεί.Τα στοιχεία σάρωσης έχουν μελετημένη διάταξη και πυκνότητα ώστε να προσφέρουν αποτελεσματικό σαρωτικό έργο και ικανοποιητική διάρκεια χρήσης.

Ανάλογα με τις ανάγκες σάρωσης τα στοιχεία είναι : ατσάλινα συρματίδια, τριχίδια πολυπροπυλενίου, πολυέστερα ή nylon ή εναλλακτικά ανάμεικτα.

Ατσάλινο σύρμα κατάλληλο για αποξήλωση σκληρών αναχωμάτων και ξεκαθάρισμα των ρείθρων. Διατίθεται είτε σε λαμάκια διατομής 3,3x0,6, 3x0,5, 2,8x0,45 είτε σε σγουρό σύρμα.

Πολυπροπυλένιο ιδανικό για περισυλλογή άμμου, χαλικιού, χαρτιών και μικροαπορριμμάτων. Προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα σάρωσης σε επιφάνειες μέσης ρύπανσης.

Nylon ίνες προσφέρουν μεγάλη μακροζωία και αντοχή σε θερμοκρασία με μεγάλη ικανότητα περισυλλογής ελαφρών ογκωδών αντικειμένων.

Πολυεστέρας έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σχέση με το Nylon, αυξημένη ελαστικότητα ινών και μεγάλη ικανότητα περισυλλογής ρύπων.

Η EcoSynergy διατηρεί απόθεμα για τους κυριότερους τύπους βουρτσών ώστε να ανταποκρίνεται εγκαίρως στις παραγγελίες. Σύμφωνα με το μηχάνημα που διαθέτετε και την φύση εργασίας σάρωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιείτε, η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψει στην επιλογή των κατάλληλων βουρτσών.

Στο διπλανό menu αριστερά παρουσιάζονται οι προτεινόμενοι τύποι βουρτσών για ορισμένα μοντέλα σαρώθρων.


Μάρκες σαρώθρωνΠερισσότερα >>
Πλευρικές & εμπρόσθιες βούρτσες
< ...
Περισσότερα >>
Κεντρικές μονοκόματες
< ...
Περισσότερα >>
Κεντρικές συναρμολογούμενες
< ...
Περισσότερα >>
    - Κεντρική
    - Προφίλ
    - Επικοινωνία
    - Sitemap

        Κεντρική  |       Προφίλ  |       Επικοινωνία  |       Sitemap