Σάρωθρα
Hako Citymaster 90
Hako Citymaster 1200
Hako Citymaster 2000
Hako City Cleaner 1200
Βούρτσες σαρώθρων
Press containers
Καλαθοφόρα
Κάδοι απορριμμάτων
Εξοπλισμοί Μαρινών
Υπηρεσίες
Νέα
Φιλικοί σύνδεσμοι


 
Σάρωθρα

Τα αναρροφητικά σάρωθρα HAKO Citymaster χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό σχεδιασμό, εργονομία χειρισμού, υψηλές επιδόσεις στο έργο μηχανικής σάρωσης, λειτουργική αυτονομία και οικονομία, με δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας εργασίας σε χώρους εντός του αστικού περιβάλλοντος.
Τα σάρωθρα προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες μηχανικού καθαρισμού μιας πόλης. Οι συμπαγείς διαστάσεις, αλλά και ο σχεδιασμός του συστήματος διεύθυνσης (τετρακίνηση σε συνδυασμό με σύστημα άρθρωσης για το μοντέλο HAKO CITYMASTER 1200 και τετραδιεύθυνση για το μοντέλο HAKO CITYMASTER 2000) προσφέρουν μεγάλη ευελιξία κίνησης χάριν στις δυνατότητες ακτίνας στροφής. Η ισχύς των κινητήρων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εξασφαλίζει την ανάπτυξη ικανοποιητικής ταχύτητας πορείας ώστε να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στην πόλη αλλά και από-προς τα σημεία ανεφοδιασμού τους. Οι αναρριχητικές δε δυνατότητες καθιστούν τα σάρωθρα ικανά να προσπερνούν με ευκολία εμπόδια (ανάβαση σε πεζοδρόμια) και να εργάζονται σε δρόμους με μεγάλη κλίση.

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος καταστολής σκόνης κατά την σάρωση είναι τέτοια ώστε να υπάρχει σχεδόν μηδαμινή εκπομπή σκόνης στην έξοδο αέρα (κατέχουν την πιστοποίηση EU-UNITED-PM10 σχετικά με την ικανότητα κατακράτησης εκπεμπόμενων σωματιδίων). Το σύστημα καταστολής σκόνης επιτυγχάνεται χάριν στην επαρκούς χωρητικότητας δεξαμενή καθαρού νερού υποβοηθούμενη με σύστημα ανακύκλωσης και αποτελεσματικού καταιονισμού στις ψήκτρες και στο στόμιο αναρρόφησης.
Η ηχομόνωση των αναρροφητικών σαρώθρων είναι τέτοια ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλής στάθμης εκπεμπόμενος θόρυβος σε συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (2000/14/ΕΟΚ 2006/42/ΕΟΚ). Τα πλεονεκτήματα αυτά επιτρέπουν στα σάρωθρα να εργάζονται χωρίς όχληση σε περιοχές με μεγάλη κίνηση κοινού αλλά και κατά τις νυκτερινές ώρες.

Η δυνατότητα ανατροπής του κάδου σαρωμάτων (1-2m3) σε ικανό ύψος και εκφόρτωσης του φορτίου σε κοινούς τροχήλατους κάδους απορριμμάτων διασφαλίζει την αδιάλειπτη εργασία σάρωσης χωρίς να παρουσιάζονται μεγάλης διάρκειας «νεκροί» χρόνοι.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της καμπίνας και των οργάνων χειρισμού, προσφέρουν άνετη και ακούραστη εργασία στον χειριστή σε συνδυασμό με στοιχεία ασφάλούς οδήγησης τόσο κατά την σάρωση (κάμερα οπισθοπορείας) όσο και κατά την πορεία (πανοραμική θέση οδηγού).

Τα αναρροφητικά σάρωθρα HAKO Citymaster χαρακτηρίζονται και ως πολυμηχανήματα καθώς, πέραν από τις εργασίες σάρωσης, μπορούν να μετατραπούν με εύκολες κινήσεις και με τις κατάλληλες εξαρτήσεις σε μηχανήματα που εκτελούν άλλες εργασίες όπως αποχιονισμού με εκχιονιστική λεπίδα & αλατοδιανομέα, ή εργασίες πλύσης-στέγνωσης οριζόντιων επιφανειών με εξάρτηση τύπου «scrubber» για πεζόδρομους πλακόστρωτα σημεία.
 


    - Κεντρική
    - Προφίλ
    - Επικοινωνία
    - Sitemap

        Κεντρική  |       Προφίλ  |       Επικοινωνία  |       Sitemap